Webstore

FORSIDE

OM OS

PRODUKTER

SERVICE

FAQ

KONTAKT

LOGIN

REGISTER

OM OS

Siden grundlæggelsen i 2004 har Grafion gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Vi er stødt vokset fra at dække et lille hjørne af den grafiske branche til idag at være tilstede i næste alle hjørne der har med produktion/design at gører. Dette kommer i forlængelse af at mange brancher er blevet overlappende og special viden kan bruges på flere platforme.

 

Vi kan både bruges som konsulenter med henblik på vores områder og som leverandør af en ønsket ydelse / produkt. Det er altid muligt at få uforpligtende tilbud på ydelser og produkter vi kan tilbyde. Er du i tvivl om noget kan vi altid kontaktes via email rasmus@grafion.net eller på telefon +45 7027 2320. Se mere herom under kontakt.

VORES TEAM

Grafion består af dynamiske personer med stor viden og arbejdssomhed. Vi har et kæmpe netværk af experter og ekspertise tilknyttet virksomheden.

VORES MISION

VORES MÅL

VORES FAKTA

At levere en pålidelig service af grafiske  forbrugsvarer og udstyr, baseret på en kvalitet af service overfor vore kunder og leverandører, som er pålidelig og teknisk kyndig. At drive forretningen etisk og i en partnerskabsånd med vore leverandører og ansatte.

Vores mål er at levere fremtidsholdbare løsninger, til rimelige priser. Vi er kvalitetsbevidste og sørger for at I altid vil få den bedste løsning. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med løsningerne da dette ofte vil give kunden et dårligere udbytte af deres investering i udstyr.

Grafion aps

Cvr.: 28 10 17 91

Bank: Danske Bank A/S

Reg: 4865

Konto nr.: 4865498152

IBAN: DK0630004865498152

BIC/SWIFT: DABADKKK

VORES STYRKER

OM OS

Grafion aps

2014 © Copyright All Rights Reserved

Grafion aps

Agenavej 16 - 2670 Greve - (+45) 7027 2320